söndag 31 juli 2011

Mums

Mums med smulpaj

Underbart blågrått fat från Thun's i Faringe
Igår kväll välkomnade vi vännen Malin in i 30-klubben. Bland alla godsaker hon bjöd på under kvällen fanns blåbärspaj, vinbärspaj, krusbärspaj och hallonpaj. Inte dåligt med pajprovning mitt i allt firande. Det var så gott att jag var tvungen att göra mig en alldeles egen paj idag. Men det fick räcka med blåbär :o)

Inte nog med smulpaj och 30-årsfirande... i september går Malin och blir fru! Så roligt att det äntligen blir bröllop ;o) 

Jag har fått den stora äran att göra brudbuketten (kära nån!). Det kan bli..... hm... väldigt intressant. Men om jag väljer fina blommor så borde det bara kunna bli fint. Väl?

Må så gott allesammans!
Kram Lina

2 kommentarer:

  1. Hej!! Halkade in här av en slump.....vilken fin blogg!! Blev inspirerad av ditt kök....vi ska bygga ut & ideerna sprudlar....När jag såg ditt köks fönster & bänken nedanför kände jag att det är sådär vi vill ha det! Visst går bänken nedanför hela fönstret? Super fint!! Måste visa maken så fort han vaknat! Kommer komma tillbaka....Kram på dig =)

    SvaraRadera
  2. Tack tack!! Vad roligt med köksfix! Himla skoj att du hittar inspiration här :o) Vår bänk sträcker sig längs en hel vägg, under köksfönstren. Toppenbra förvaring och väldans många sittplatser, kan rekommenderas! ;o) Lycka till å kram tillbaka!

    SvaraRadera