söndag 14 augusti 2011

Mumsfilibaba

Stor vit skål från Sia



Vad ska man säga? MUMSFILIBABA måste vara det rätta ordet för kombon blåbär + vaniljglass! Och varför inte ringla över lite rapsolja smaksatt med citron över de små blå? Hur smarrigt som helst! Mycket antioxidanter och bra fett (sen skippar vi att tala om energimängden, eller hur :o).

Hoppas helgen varit bra, gott folk.
Ha nu en fortsatt skön söndag! 
Kram Lina

PS. Tack kära Beth för den goda och fräscha ingrediensen.

4 kommentarer:

  1. oj mums mums. Tack för alla fina bilder fina Lina. Gör ju inte sötsuget mindre dock... försöker mota bort sockerbegäret efter semesterns alla mumsfilibabba tider ;)
    Kram Mia

    SvaraRadera
  2. ja mumsfilibaba är absolut det rätta ordet!! plockat de själv?? Önskar en härlig måndag! / emelie

    SvaraRadera
  3. Vad kul att ni gillade kombon ;P För mig var det med skepsis jag smakade, första gången, men jag blev mycket glatt överraskad. Tror den blir kanon i pannan när man steker fisken ;)

    Mumsiga kramizzar //E-beth

    SvaraRadera
  4. Mia - tack själv för dina fina kommentarer <3

    Emelie - Vad kul att du hittat hit. Supersöt blogg har du och din syster, den ska jag tipsa om!

    Beth - Mums å kram säger jag bara!

    SvaraRadera