onsdag 9 januari 2013

Tomato

köket


Tack för hälsningarna! Igår var det som sagt dags att sätta sig i skolbänken igen. Fast jag kommer väl inte sitta still och läsa så där väldigt jättemycket, utan vara desto mer i farten. Jag och min kära vän Jeanette har börjat på Medborgarskolans dekoratörsutbildning. En två terminer lång deltidsutbildning (två kvällar/vecka samt varannan lördag). Nu vet jag vad jag kommer fylla året med. Måla, skylta, duka, fixa och dona. Ja, också ska jag ju vara mamma förstås. På dagarna är jag ju hemma med älskade lilla bebis.

Idag bjuder jag på bilder från köket. Här mumsas tomater, vill jag lova. De godaste tomaterna som finns. Direkt från Närpes i Finland. Tusen tack till Mia med familj <3

Ha det gott!
Kram Lina

7 kommentarer:

  1. Men ohhh så skoj det lät =) Lycka till! Tror jag flyttar in i erat väldans mysiga kök, älskar det!
    Kram och ha en toppen dag

    SvaraRadera
  2. Härlig bild med tomaternas röda färg, man blir glad ;)
    kram //E-beth

    SvaraRadera
  3. Lyckost! Närpestomater! :P Tomas morbror har ett växthus där. Älskar att gå runt bland plantor o humlor o mumsa nyplockade tomater där.

    Blev så glad för ditt mail i helgen. :) Ska svara så fort jag får en ledig stund. Lite svårt då Elin numera tar över " min data!!"

    SvaraRadera
  4. Vad rolig utbildning du verkar läsa. Gick in på Medborgarskolans hemsida och kollade lite :) Hur tycker du att den är så här långt?

    Har precis hittat hit, idag faktiskt, och jag är redan övertygad om att jag kommer följa dig och din fina blogg dagligen. Massa fint :)

    Hälsningar Annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Annika! Vad roligt att du hittat hit! Superkul att du vill kika in här =)

      Utbildningen är bra! Många, många, många kreativa övningar, vilket är himla lärorikt och roligt. Det knepiga hittills är hitta balansen på hur mkt tid man ska lägga på uppgifterna hemma... Hittills har vi övat på färg och form samt börjat med inredningsuppgifter. Snart dags för första skyltningspasset, spännande! Kanske lägger jag upp bilder här framöver...

      Må så gott!
      Kramar Lina

      Radera
  5. Hej Lina! Är det en bänkskiva från bikea ni har? hur gjorde du isf när d behandlade den med dekorvax? har beställt kök från ikea och tänkte behandla min bänkskiva med osmos dekorvax Snö, som matchar vårt golv! mvh malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Malin,
      Mitt tips är att köpa en obehandlad bänkskiva så att dekorvaxen fäster. Superenkelt att applicera med svamp (skurnylon) och sedan lägga på två lager hårdvaxolja. Det kommer att bli superfint! Lycka till!
      Kram Lina

      Radera