söndag 14 juli 2013

Sand mellan tårna








Sandstrand, solsken, glimrande hav, härliga vänner och busiga barn. Här är några glimtar från vår lilla semester i Finland. 

Först blev det en tur till Muminlandet och sedan bar det av mot charmiga Närpes och den vackra stugan vid havet, hos våra härliga vänner. Vi fick flera underbara dagar som vi kommer att leva på länge. Tusen tack för allt, familjen K! Inte nog med att vi fick komma och njuta av den vackra platsen och det härliga sällskapet. Vi fick dessutom med oss flera kilo tomater hem. Rackarns goda! Tack rara!

Hoppas ni alla har en underbar sommar!
Varma kramar
Lina


8 kommentarer:

  1. fin blogg, tack för att jag fick titta in.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  2. Vilka fina bilder du fångat av de fina dagarna vi fick :) underbart !! Kram Tant turkos o Co.

    SvaraRadera
  3. Visst är det vackert i Finland =) Underbara bilder.
    Njut vännen. Kramen <3

    SvaraRadera
  4. Verkligen härliga somriga bilder!
    Allt gott!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  5. Å, tack rara ni!!!
    Varmaste kramarna till er <3

    SvaraRadera
  6. så kul att läsa att du varit i Närpes! I somras var jag i Sigtuna. Och lyckades köra vilse. Men kom lyckligt hem, till Näpres! Du har en väldigt fin blogg! Väldigt fin! Jag hittade den av en slump igår och blev så glad att jag måste kika in och njuta av dina vackra bilder idag också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt! Kul att du hittade både till Sigtuna (och hem igen, hihi) och att du hittade min blogg. Tack för värmande ord, jag blir jätteglad! Välkommen tillbaka, både till bloggen och Sverige ;-)
      Kramar

      Radera