fredag 29 juni 2018

Nyheter och sommarrea

NYHET! Maffig spegel, svart/guld (114cm), 2200kr

NYHET! Taklampa, råmässing (38cm), 2499kr

Blandade lampskärmar (25% rabatt)

Olika lyktor och lampor... (25% rabatt)

Reahörnan

Passa på!

Vi gör plats för fler nyheter och ger därför 25% rabatt på utvald inredning, såsom lampor, lyktor, mattor, klockor, överkast med mera. Gäller även nedsatta priser! Kom förbi och kika vet'ja!

Trevlig helg!
Kram Lina 

måndag 18 juni 2018

Glad midsommar




Midsommarveckan är här och för en gångs skull känns det som vi redan haft en lång sommar fastän det bara är mitten av juni. Som jag njuter av ljuset, solen och värmen! Men visst, till midsommar kan vad som helst hända, så jag är minsann redo med paraply och raggisar!

Påminner om att både "Lina på Landet" och "Lina i Stan" har stängt denna vecka. Jag önskar er alla en alldeles underbar midsommar med strålande sol och många skratt! Vi ses i Uppsala onsdagen den 27/6 och som vanligt här ute på landet den 28-30/6.

Kram på er!
Lina


måndag 11 juni 2018

Chalk Paint i Uppsala

Lina i Stan

Nya skylten




Tänk att nu finns världens bästa färg - Annie Sloan Chalk Paint - även i Uppsala. Och snart kommer en ny härlig onsdag och det är då dags att bege sig från landet till stan. Kom gärna förbi butiken så berättar jag mer om färgen! Och tipsa hemskt gärna vänner och bekanta som bor i närheten eller kanske har vägarna förbi.

Butiken i Märsta kommer att ha öppet som vanligt under sommaren. Jag meddelar här om det eventuellt skulle bli någon ändring. Man vet ju aldrig vilka semesteräventyr som kan dyka upp ;-)

Hoppas vi ses!
Kram Lina

torsdag 7 juni 2018

En blå och en grå

Byrå Aubusson Blue (såld)

Linneskåp Grey, (sålt)

Nykomlingar i butiken - en blå och en grå. Två gamla och gedigna pjäser som nu står uppklädda i väntan på att bli utvalda och flytta till sina nya hem. TILLÄGG: SÅLDA.

Byrå
Färg: Aubusson Blue med Clear Wax. 
H 113
B 83
D 50

Linneskåp
Färg: Blandning av Flrench Linen, Graphite och Old Violet med Clear och Black Wax.
H 128
B 150
D 46

Varmt välkommen att kika på dem i butiken på landet. Öppet som vanligt denna vecka.
Kram Lina


måndag 4 juni 2018

Välkommen ut på landet

Välkommen till "Lina på Landet"

Glas och porslin - perfekta sommarpresenter




Maffig spegel och stiliga ljusstakar

Stege, väggdekoration, stol... med mera!

Ja, tänk! Nu finns Lina både i stan och på landet! Förra onsdagen och öppningsdagen i Uppsala gick jättebra! TUSEN TACK till alla som kom! Jag blev verkligen superglad att se er! Nu på onsdag (6/6) firar vi Sveriges nationaldag och gör väl som de flesta andra - håller stängt och skålar för vårt vackra land. Denna vecka får ni istället komma ut på landet och inspireras av finfin inredning. Öppet torsdag 11-18, fredag 11-17 och lördag 11-15. 

Välkommen till Lina på Landet i Brunnby Märsta!

Kram på er!
Lina