tisdag 11 augusti 2020

Äntligen kurser!

 Hej! Ja, äntligen smyger vi igång med kurserna igen! 

Först ut är min vanliga Introduktionskurs på tre timmar, då du får lära dig grunderna i målning med Annie Sloan Chalk Paint™. Du får prova olika tekniker på en mindre inredningsdetalj (vanligtvis kruka/ljusstake) som du sedan får ta med dig hem. När och var: Lördagen den 12 september kl. 12-15 och vi håller till i verkstaden vid gårdsbutiken. 590kr per person inkl. material och fika.

Näst på tur är specialkursen "Kreativ Helg" den 26-27 september kl. 10-15. Det är då jag och möbeltapetserare Cissi Sandahl som håller i kursen och du får prova på både möbeltapetsering och möbelmålning. Under en helg frossar vi i skapande och kreativitet! Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av tapetsering eller målning, vi anpassar helgen efter dig. Vi rekommenderar att börja med ett enklare projekt som t.ex. en stol/karmstol/pall/byrå/skänk (ej fåtölj, soffa eller högskåp). Skicka oss en bild på önskad möbel att ta med för godkännande, detta p.g.a. tid och platsbegränsning. 2500 kr per person inkl. färg, stoppning och fika.

Med tanke på Corona kommer alla friska till kurserna. Vi håller avstånd och gör allt vi kan för att minska smittspridning. Anmälan är bindande och vid ev. förhinder hittar du själv en ersättare. OBS! Begränsat antal platser (4-6 personer per kurs). 

Varmt välkommen med din anmälan!
Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar