torsdag 15 oktober 2020

NY WEBSHOP

Tänka sig att det tog mig fem år (!) innan jag fick ändan ur vagnen och skapade en webshop! Jag skyller helt enkelt på att det har varit alldeles för roligt att måla möbler, så jag inte alls har prioriterat att sätta mig vid datorn och skapa en shop eller ens lockats av att packa och skicka saker. MEN! När jag blev krasslig för ett par veckor sedan satt jag hemma och började knepa och knåpa. Det visade sig vara jätteroligt att öppna shopen på nätet! Och innan jag ens hunnit meddela att jag öppnat webshopen så började ordrarna trilla in. Glädjeskutt! Och så är det faktiskt mycket, mycket roligare än jag trodde att packa och skicka paket. Kanske för att det är ett nytt arbetsmoment och för att flera av kunderna skickat glada mail tillbaka när de hämtat ut sina paket. Så himla kul!

I shopen finns hittills all färg från Annie Sloan. Även en hel del tillbehör, såsom penslar, färgkartor, burköppnare m.m. Jag har även fyllt shopen med möbelbeslag (smakprov ser ni här ovanför). Hoppas verkligen att ni kikar in och tänker på mig när ni tänkt skaffa färg eller beslag. Då gör ni mig såå glad!

Som ni märker hinner jag tyvärr inte riktigt med bloggen. Antagligen för att jag prioriterar målandet och nu webshopen, men också för att jag publicerar bilder på Instagram och Facebook. Hoppas ni följer mig där, för nu går tankarna på att lämna bloggandet helt. Men jag kommer publicera lite bilder fram till årets slut iallafall.

Kram på er! 

Lina

WEBSHOP: https://designature.se/store
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar