fredag 20 november 2020

Lejonskåp och Lammskinn

 


Oj! Vad hände! Oktober månad är förbi och nästan november också! Jag har jobbat som en tokstolle känns det som och tiden har flugit iväg. Ja, tiden går faktiskt fort när man har roligt. Jag är väldigt tacksam över att jag har ett så roligt och kreativt jobb! Stundtals ganska slitsamt, men också helt, helt underbart!

Jag och bäste pappsen åkte på en långtur för att hämta hem ett gammalt bokskåp med lejonhuvuden på dörrarna. Skåpet är tillverkat av ek och väger som en elefant. Tur att snickaren också insåg det när han byggde skåpet och tänkte att det nog var bäst att göra skåpet delbart i fyra delar. Bra gjort, tänker jag som tycker möbeln blev betydligt mer behändig att bära på. Pappsen fick först klura över alla struliga lås och till slut hittade han fyra olika nycklar som nu passar till varsin dörr/låda. Pappsen fick också välja färg för jag fick plötsligt slut på idéer (eller hade nog för många olika). Det blev den härliga blandningen av Duck Egg Blue och Paris Grey (50/50) med lite highlights av Old White/French Linen (samma som inuti vitrindelen) och därefter Clear Wax. I botten är det förresten lite Graphite och Aubusson Blue för att få lite djup i alla vackra detaljer. Det går inte att se på bild hur välgjorda och detaljerade utsmyckningarna är. Beslagen av mässing är fint prydda med änglar. Inte för gulligt, utan mer en känsla av beskydd. Älskar verkligen hela skåpet, men trodde nog inte att det skulle tingas så fort jag la ut bilden på Instagram! Fantastiskt roligt! Nu står det någon vecka till i butiken innan det flyttar till sitt nya hem. 

Och vet ni! Lika glad är jag över att fler och fler hittar min webbutik, där jag har Annie Sloan Chalk Paint™ med alla färgtillbehör samt snygga möbelbeslag och nu även svenska lammskinn från Karlsbergs Gård. Skinnen är fantastiska och det finns ju bara en av varje, så det är bara att vara först ut och klicka hem det du gillar. Webbutiken är ju toppen i dessa tider då vi ska vara extra försiktiga att vara ute bland folk.

Klicka här för att komma direkt till shopen: https://designature.se/store

Kram på er alla!

Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar