lördag 22 januari 2011

Välkommen

Japp, då var det dags. Det är helt enkelt på tiden att vi skriver några rader här ute i bloggvärlden. Och framför allt är det bilder på vårt skapande som kommer att visas här, alltifrån lapptäcken och mjukisdjur till lantligt vita möbler och tavlor. 

För ett par år sedan föll vi båda pladask för den ljusa och lantliga inredningen och har sedan dess skapat saker i den stilen. Under åren har vi slitit ut ett antal penslar och symaskinsnålar och resultaten har varit både stort och smått. Tidigare har vi mest fixat å trixat på varsitt håll, men nu har vi slagit våra flinka fingrar ihop för att inspirera varandra (och andra) och helt enkelt ha ännu mer roligt under tiden vi sliter ut diverse verktyg.

Vi är mammor och mycket i våra liv kretsar förstås kring våra goa barn. När vi skapar saker och ting går tankarna ofta till barnen och deras rum. Därför kommer bloggen mycket att handla om inredning till barnrummen, men vi kommer garanterat inte att kunna låta bli att göra lite ”fullvuxna” möbler och inredningsprylar också. Kort sagt får det bli lite gott och blandat.

Varmt välkommen hit / Lina och Emilie

1 kommentar:

  1. Wow tjejer, grattis till en jättesnygg och mysig blogg! Jag tycker dörren som blev ett bord klockrent visar er känsla för stil och kreativitet, vilken skön inspiration för oss som inte ser sådana möjligheter... :) Jag tittar in snart igen! Kram från Helena Ståhl

    SvaraRadera