söndag 10 augusti 2014

en knippe vitaminerKusin vitamin kom förbi med en knippe vitaminer. Tusen tack! Finns det något bättre än närodlat, obesprutat, handplockat, färskt och alldeles alldeles underbart nyttigt och gott? Det är en härlig tid nu när vi kan handla mycket ekologiskt och närodlat, precis runt hörnet. Nästa år blir det till att odla själva! Som jag längtar redan nu. 

Ha en fin kväll!
Kram Lina

2 kommentarer:

  1. Att du inte odlat själv tidigare! Det är ju så lätt, roligt och givande. Och kreativt på så många olika sätt. Bonusen är ju de vackra frukterna som smakar så mycket bättre än andras för man har ju drivit dem själv.

    Jag gav alla mina hundratals fröer till mamma och pappa i förra veckan, lite ledsamt men jag vet vad jag hade och kan rätt lätt skaffa nytt. Och så plockade jag så klart ur godbitarna och dem har jag med mig i resväskan!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej! Går i renoveringstankar och trillade in på din blogg. Vilket UNDERBART kök ni har! Får man fråga var ni har fått tag på bänkskivan och var golvet är ifrån? Tack för mycket inspirerande bilder!! /Anna

    SvaraRadera