onsdag 17 juni 2015

Presenttips - miljövänligt, naturligt och handgjort


Handgjort och miljövänligt doftljus från Yvelis

Ljuvliga dofter!

Vilken är din favorit?

Jag försöker undvika onödiga tillsatser så långt det går. Varför betala för skräp när jag kan välja rena produkter. Framför allt kan jag inte låta bli att läsa ingrediensförteckningen när det gäller livsmedel. Lite överdriven kanske, men kan jag göra bättre val så gör jag det. Tänker att jag tar ansvar för min hälsa... för ja, när kroppen slutar fungera - var ska jag då bo?

På tal om rena produkter har jag köpt in underbara doftljus till butiken. Varför låta familjen andas in skräpämnen från paraffinljus när jag kan välja naturliga och miljövänliga ljus? Dessa är tillverkade för hand i Roslagen och är gjorda av naturligt rapsvax och en liten mängd bivax. Vekarna är gjorda av bomull och doftoljorna är av hög kvalitet och flera av dem innehåller även eteriska oljor. Underbara helt enkelt. Jag har lite svårt att välja, men favoriten är nog ändå Nytvättade Lakan. Mmm! Perfekt gå-bort-present tycker jag!

Imorgon torsdag är första dagen jag har öppet "på riktigt" efter invigningen. 
Varmt välkomna mellan 11 och 18.

Kramar Lina

1 kommentar:

  1. Tack rara vän, jag fick den perfekta gå bort presenten av Lina igår när de var till oss.
    Kan inte uttala mig om de andra dofterna men "nytvättade lakan" är grym. Jösses så gott det doftar, inte ens tänt det ... Bara öppnat burken och rummet doftar ändå. Tack vännen, blev såå glad �� Kram Mia

    SvaraRadera