söndag 17 april 2016

Vitt, ljust och våren är på väg!


Vitt vitrinskåp, 9900 kr


VÄLKOMMEN ATT FIRA VÅREN MED OSS I BUTIKEN NÄSTA HELG! 

Vi har öppet både lördag och söndag kl. 11-16. Vi gästas av Kristina Leksell med handgjorda smycken samt Anki Eklund med handsydda flickklänningar. Vi hoppas att vårvädret håller sig i styr så att vi kan sitta ute och fika. Korv med bröd samt kaffe/te och hembakt fikabröd finns till försäljning. Sprid gärna vidare! Hoppas vi ses!

Nu står ett nytt vitrinskåp i butiken. Jag sökte ett nätt skåp med glasdörrar och hittade detta... i Norrland! Jag blev förtjust i krönlisten och de vackra detaljerna på sidorna. Ville så gärna förvandla fulfurun med en ljus färg! Bara kruxet att det fanns 68 mil bort! Gah! Men som tur är har jag världens mest hjälpsamma släktingar som kan hjälpa till att få hem långväga möbler och ting. Tusen tack bästa Sandra, Leif och Beth <3

Nu står det äntligen på plats i butiken. Fulaste furun blev finaste marängen med en blandning av 50/50 Pure/Old White och klart vax (på grund av alla kvistar spärrgrundade jag med BIN först). Som ni ser har skåpet fyra glasdörrar och två lådor. Hyllplanen är av glas och knopparna/handtagen av gjutjärn. 

Bredd: 106 cm
Djup: 42 cm
Höjd: 201 cm
Pris: 9900 kr

Ha en finfin söndag!
Kram Lina

3 kommentarer:

  1. Vilken ljuvlig syn��. Bra jobbat Lina�� Kram❤ E-beth

    SvaraRadera
  2. Vilken ljuvlig syn��. Bra jobbat Lina�� Kram❤ E-beth

    SvaraRadera