onsdag 14 juni 2017

Kom och fira!

Butiken fyller 2 år!



Lottovinst vecka 24

Svårt att tänka sig hur det såg ut för drygt två år sedan...

Tjohoo! Kom och fira butiken som fyller 2 år!! Tänk vad tiden sprungit iväg sedan invigningen. Men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt! Så sant som det är sagt! Jag är så otroligt tacksam för att kunna arbeta med min dröm på heltid. Ren lycka i hjärtat! Tusen tack alla ni kära, fina, inspirerande och härliga kunder!

Denna vecka är det alltså dags för 2-årskalas! Vi firar med kaffe och rabarberpaj, fina erbjudanden och lottar ut en finfin Chalk Paint-vinst! Butiken har öppet som vanligt: torsdag-fredag 11-18 och lördag 11-15.

Erbjudanden: 30% rabatt på "korgbrickor" och glasflaskor med lock (se bilder) - perfekta till sommarens alla fikastunder! Även 30% rabatt på alla plåtskyltar och 50 % rabatt på sista plaggen från svenska klädmärket Blooming. Passa på!!

Och för 17 gubbar! Missa inte chansen att vinna 10 st provburkar Chalk Paint + 500 ml Clear Wax + 120 ml White Wax + en syntetpensel + färgomrörare + färgkarta + korg (värde 1357 kr). För varje hundralapp du handlar för i butiken under tors-lör får du en lott. Ju mer du handlar för, desto fler vinstchanser alltså. Vinnaren dras efter stängning på lördag. Vinsten går inte att byta mot annat.

Hjärtligt välkommen!
Kram Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar