tisdag 6 december 2011

Hejdå Laura, Hej Eco

Eco Tweed och Boråstapeter Bohème


Japp, jag fick sköta tapetseringen själv

Simsalabim! Tapeterna är på plats! Det kändes lite konstigt att kleta klister på Laura Ashley-tapeterna som bara suttit uppe i två år. De är ju fina på sitt sätt. Men... jag fick ju någon idé om att "göra om lite" här hemma och så plötsligt blev det så. Knasigt? Ja. Men jag har nog varit knasig sen födseln...

Jag skrev ju tidigare att jag hade svårt att välja bland alla tapeter. Till slut bestämde jag mig ändå för Eco Tweed (nr 9757) till vardagsrummet och Bohème (nr 3384) från Boråstapeter till "lilla hallen" (ni får se bättre bilder senare). Måste säga att jag är helt såld på hela Tweed-kollektionen! Love it!

Jag känner mig jättenöjd (både över tapetvalet och över mig själv som grejjat tapetseringen). Vardagsrummet ser för tillfället ut som ett mindre bombnedslag, men nu ser jag fram emot att se det färdiga resultatet med lister och möbler på plats.. Tänk ändå vad enkelt och roligt att "ändra lite" ;o)

Må så gott!
Kram Lina

4 kommentarer:

 1. Haha! Va lustigt. Vi har precis tapetserat om vårt kök med precis samma tweed-tapet :) Superfin!
  Hoppas vi kan ses snart!
  /Malin

  SvaraRadera
 2. Hej rara du!
  Blev gu underbart fint tycker jag!
  Åh vad duktig du är som gör det själv
  Ha det bra kram tina

  SvaraRadera
 3. Nu börjar det verkligen vara hög tid att jag kommer på besök, känner väl snart inte igen mig ;) Jättefint =) Som vanligt =)

  Vad lustigt, måste bara berätta, har följt ovanstående blogg. vitadrömmar och busiga barn ett tag sen jag råkade på den här hos dig Lina, älskar allt hon sätter på bild. Sen kommer Filip hem och berättar att Rikards tjej har en blogg... och att deras hus är helt underbart, och vilken blogg var det då jo vitadrömmar och busiga barn. Rikard är "vår elektriker" och filip känner honom sen länge. Vilken liten värld =)

  Kramar Från mia

  SvaraRadera
 4. Malin - hihi, tänk att ni valt samma tapet! Bra gjort!! ;o) Vi måste absolut ses snart! Vi får planera in en dag snart.

  Tina & Mia - ja, tänk vad världen är liten! Nu blir det extra roligt att följa bloggen med allt fint!

  Kramar till er!

  SvaraRadera