fredag 3 juni 2011

På resande fot

Azorerna

Finner lite tröst hos ett träd

Väl på plats i Azorerna. Ett kompakt molntäcke och 10 grader kallare än hemma i Sverige! Jaja, nog för att vädret skulle vara lite knepigt här, men hallå?! Jag vill ha soool! Imorgon bitti när jag drar bort gardinerna från fönstret är det säkrast för solen att den väljer att kika fram. Fem minuters sol skulle iallafall vara mer än idag ;o)

Första dagen här har med andra ord varit lite sval. Och istället för att glassa vid poolen (vilket var dagens plan) har vi spenderat ett antal kalorier längs strandpromenaden för att sedan fylla på med ny energi i form av smarrigt rosévin i en blommig park. Hand i hand med min käresta har jag trots allt haft en underbar dag!

Vi bor på ett mysigt och lugnt hotell i charmigt gamla kvarter i Ponta Delgada. Här är det riktigt fint med en härlig blandning av gammalt och nytt, vänliga människor och god mat. Senare i veckan blir det längre turer runt ön till vackra platser. Imorgon bitti blir det först en tur till havs och vi hoppas få se många delfiner och kanske en och annan val. Förhoppningsvis går morgondagen lite mer enligt plan ;o)

Kram Lina

1 kommentar:

  1. Fortsatt trevlig resa vännerna, nu drar vi ;) Ses hemma sen (och fundera på midsommar som vi prata om)
    STOR KRAM M&F

    SvaraRadera