tisdag 21 juni 2011

Skönt att ha verktygen samlade

Verktygslådan och lite solsken...Gamla verktyg från gamla snickarboden

Underbar hammare m.m.

Lite småspik


Gammalt vattenpass

Fråga inte mig hur man ber till vädergudarna för jag har noll koll. Jag har nämligen aldrig någonsin lyckats med att beställa rätt väder. Samma sak idag när solen försvann lagom till dess att jag hunnit med alla middagsbestyr och var redo för att ge mig ut och fota verktygslådan. "Det ser väldigt mörkt ut, men äsch, solen kommer nog snart tillbaka". Sen börjar jag släpa på världens kanske största verktygslåda till ett ställe där det kan tänkas bli en fin bild. Väl på plats börjar regndropparna trilla ner på mig, ungefär som för att retas. Tack och bock, vi kör på det! 

Efter tålmodigt väntande fick jag till slut en liten glimt av solen. Sådär ja!

Midsommarafton närmar sig förresten med extrema stormsteg. Undrar vad det blir för väder då?
Ha det fint! Kram Lina

3 kommentarer:

 1. Har varit inne och kikat hos dig flera gånger utan att lämna ett avtryck.Nu gör jag det och passar på att säga att ditt hem är så fint och du är en verklig insprationskälla.
  Kan även skvallra att jag är vän med Emilie.Jag bor också i märsta och bloggar om allt mellan himmel och jord :-)
  Må gott Lina.

  SvaraRadera
 2. vad fint det blev =) och charmigare verktygslåda får man leta efter...

  Jag ska göra mitt allra bästaste bästa med väderbeställningen till imorn... denna gång vågar jag inte vara kaxig och säga att jag däremot kan det där med väderbeställning...

  PS; när jag var liten trodde jag att det var gud som kissade, haha, han är bra nödig idag då...
  Kramar från Mia

  SvaraRadera
 3. Therese - Tack söta för din kommentar, så gulligt av dig :) Kul att Emilie-hjärtat sprider bloggen, det gör mig glad!

  Mia - Nu är jag övertygad om att det är Gud som är pinknödig när det regnar. Eftersom han kissat så ofantligt idag hoppas vi att han håller sig imorgon.

  KRAMAR

  SvaraRadera