lördag 10 september 2011

Grattis pappsen

Lillemans ärvda favoritleksakOm Elvin fick en enda önskan skulle det troligtvis vara att susa runt i traktorn med "Torfar" var eviga dag. Det är nämligen oftast det han snicksnackar om på dagarna (och kanske är det inte så konstigt med tanke på att han fått åka med i traktorn sen han var mini-liten).

Torfar betyder förresten morfar (för att förtydliga för er som inte pratar samma språk som en 2-åring). Idag firar Torfar både födelsedag och namnsdag. Han är fiffig han som tar allt på samma dag. Om jag skulle ha namnsdag när jag fyller år skulle jag heta Holger. Lite sött faktiskt.

Ha en underbar helg!
Kram Lina

3 kommentarer:

 1. Hej Lina! Vilket otroligt vackert hem ni har :) Hittade hit via Hemmakanalen och det är så mycke fint at titta på. super fint och jätte inspirerande :)

  //Maria

  SvaraRadera
 2. Hej Maria och tack för fina kommentaren! Kul att du hittade hit! Välkommen flera gånger!
  Kram Lina

  SvaraRadera
 3. Hej, Vilken fin och inspirerande blogg du har! Vi är några inredningsintresserade mammor som håller på att starta upp en helt ny websida som lanseras i mitten av november i år som heter Minidecor. Det är en jättekul hemsida tycker vi, som ska fungera som inspiration för alla som inreder barnrum. Det som är unikt med Minidecor är att man enkelt laddar upp bilder under olika specifika kategorier och det innebär att du själv väljer vad du vill visa upp från ditt barnrum. Man behöver alltså inte ha ett färdigt superstylat barnrum för att våga dela med sig av sina bilder utan det räcker att man har en detalj eller en fiffig lösning som man vill visa upp. Man ska lätt kunna bläddra bland bilder i de olika kategorierna när man är på jakt efter idéer om en speciell detalj i barnrummet. Du kan läsa mer på sidan: www.minidecor.se.

  Nu till min fråga, efter att ha sett dina jättefina bilder på barnrum och andra idéer så undrar jag om du vill var en av de första som lägger upp några barnrumsbilder på Minidecor? Det tar bara några minuter. Vi lägger i gengäld ut en direktlänk till din blogg samt lägger upp en bild från din blogg och en länk på sidan "vi tipsar!" där vi kommer att skriva om utvalda bloggar och butiker. Länken kommer att ligga uppe när vi lanserar sidan i mitten av november. Alla som registrerar sig under november får dessutom en liten gratis gåva och det gäller självklart dej också. Vore jättekul att få se några av dina fina bilder på sidan! Hör av dej till oss om du har några frågor på minidecor@home.se, annars ser du exakt hur man gör på sidan som heter "hjälp". Maila oss sedan den blogglänk vi ska lägga ut så ordnar vi det!

  Bästa hälsningar // Ulrika

  SvaraRadera