torsdag 17 januari 2013

Stanna upp!

Baby-converse
Ska lillasyster bli stor? Det känns lite overkligt att vår lilla bebis så småningom ska lära sig gå och prata. Ska hon inte vara en pluttebebis för alltid? ;o) 

Jag försöker stanna upp och njuta av tiden. För den kommer ju aldrig tillbaka... Men det gäller som sagt att stanna upp. För annars går allt i ett. Amningar, smakportioner, blöjbyten, flaskträning, nappträning, BVC-besök för att mäta och väga, lite mera amning eftersom hon fortfarande vägrar flaska, flera viktkontroller för att hon inte följer viktkurvan, bara att amma lite mera och erbjuda små goda smakportioner, pricktest hit och amning dit, tvätta, tvätta många små, små kläder... Men vad gör man inte för en älskad liten människa? Mitt i allt fix och trix får jag det där underbara leendet, kiknande bebisskrattet eller den där glittrande blicken. Det är då jag stannar upp. Måste stanna upp. Tar in all kärlek och njuuuter! 

Kram på er!
Lina

PS. Sötaste skorna från Converse väntar på att bli använda. Tänk när lillskrutt stapplar omkring i dem... Tack för presenten, snälla Anders med familj!

3 kommentarer:

 1. Men, hallå.....inte kan dom stoooora skorna passa på lillpluttan???!!! ;D

  Du gör helt rätt min vän, njut å njut igen, för tiden är det enda man inte kan bestämma över ;)
  Ingenting är viktigare än nära och kära, eller hur?

  Härliga färger det blev i lillans rum, inger oss hopp om ljusare tider.
  Önskar er en härlig, lugn och skön helg.
  Kramizz //E-beth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi! Nä du, Beth! Nog för att skorna är små, men inte såå små. Hoppas de passar när hon kan gå. Kanske i slutet av sommaren :-)
   Önskar er en skön helg!!
   Varm Kram <3

   Radera
 2. Vilka mysiga bilder och mysigt rum! Älskar de små mini-Conversen.

  Therese

  SvaraRadera