onsdag 20 november 2013

Jul hemma hos oss

Älskade hem nr 10

I tidningen Älskade hem julspecial kan ni ta del av vårt hem från förra julen. Det är lika intressant varje gång. Att se någon annans bilder och läsa någon annans ord. Om oss. Den här gången var det faktiskt lite läskigt. Sist vi var med i tidningen blev bilderna inte alls bra, så jag var faktiskt lite orolig den här gången. Vi ger ju en del av oss och då tycker jag det är viktigt att det blir rätt. 

Den här gången känns bilderna betydligt bättre, vilket känns bra. Texten behöver ni dock inte läsa så noga ;-) Den nya och toppmoderna villan som inte passade vår stil har vi ju faktiskt själva byggt och är precis som vi vill ha den. Hihi. Lite tokigt igen alltså ;-)

Ha det gott!
Kram Lina

8 kommentarer:

 1. Kul, då ska jag köpa den!
  Meningen var att vårt hem skulle vara med i förra nr, men då var texten till "tvillingreportaget" inte klar så de fick skjuta på det... Får se hur det ser ut när det kommer ut..
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å vad spännande! Hojta till när det kommer ut! Håller tummarna för att det känns bra! Varm kram

   Radera
 2. Vilken känsla att läsa och se bilder från ens eget hem kan jag tänka mig.
  Ni har så otroligt fint hemma!
  Härligt att ni bjuder på er själva och ert hem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack, det värmer att du uppskattar det! Det är lite speciellt att läsa om sig själv. Lite konstigt när det blir fel, men roligt att se med "andra ögon".
   Kramar

   Radera
 3. Åh vad roligt!!!
  Ni har det så fint
  Ha en jättefin Torsdag
  Kramar Tina

  SvaraRadera
 4. Men vad skoj =) Den har jag hemma men har inte hunnit titta i den än *skrattar* Ska göra det vid frukosten. Kram och ha en toppen dag <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma och trevlig läsning ;-)
   Kramar

   Radera