tisdag 1 juli 2014

MumSeLiMumS


Gul vattenmelon och blåbärskaka

Mumsigt tisdagsfika
Vacker prästkrage i all sin enkelhet
Jag säger bara MUMS!
Solgul vattenmelon

Jag säger bara det - Mumselimums! Vi piffade till denna gråa, kalla, regniga semestertisdag till en god och färgglad dag. Receptet på blåbärskakan finns i boken Smarta sötsaker, som jag tipsat om tidigare. Lätt som en plätt att göra - mixa lite, in i frysen en stund och sen är det bara att njuta (och det bästa av allt - med gott samvete!). 

Full av energi beger jag mig ut i det grå för att slipa lite. Har skaffat mig ett sådant projekt minst sagt. Risiga utemöbler ska nu få sig en rejäl omgång.

Ha en fortsatt fin dag!
Kram Lina

PS. Det är något knas med uppladdningen av bilderna här på bloggen. Jättefina vita bilder blir alldeles grådassiga när de laddas upp här. Grr... jag kan bli galen för mindre! Någon som vet vad detta lilla "knas" beror på? Maila gärna så blir jag kanske mindre galen ;-)

5 kommentarer:

 1. Häääääj!
  Har du provat att spara och lägga upp dem som png-bilder? Funkade mycket bättre för mig, det som i PhotoShop såg vitt ut på en jpg blev alldeles... dassigt... i bloggen men som png blev det bättre.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallåååå hääj!!
   Alltså, tack för tipset raraste Emma!!! Var genast tvungen att testa png på headern och ÄNTLIGEN blev den ljus och fin!! Har testat massa olika format, men inte just png. Testade även med dagens bilder och de blev också bättre, men dock blev det gula och lila lite dassigare istället... Hur som helst - TACK för tipset!!!!!!! Största kramen till dig!
   / mindre galen Lina

   Radera
 2. Då är min dag gjord!

  SvaraRadera
 3. Å så mumsigt!! Jag skulle säga en annan webbläsare, men så bra att du fått hjälp:) Använder inte blogger själv, men ibland kan man lösa en del genom att använda en annan webbläsare.
  Ha de gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset. Jag har dock testat olika webläsare utan bättre resultat... Varm kram

   Radera