fredag 19 september 2014

Höstkänsla & kalklitir


Kalklitir

Winter Primo

Höstfint i gästrummet


Nya (gamla) ihopmeckade skänken

Fulsnyggt i min smak

Vy i hallen

Sådärja! Mitt senaste projekt var som sagt att måla en vägg i gästrummet och hallen. Den långa och höga väggen som varit tråkig, tom och vit ger nu en betydligt mer ombonad känsla. Och färgen? Ja, det blev förstås kalklitir och jag körde ett säkert kort med nyansen Winter Primo (samma som i sovrummet). Supernöjda är vi allihopa! 

Och så den "nya" skänken. Underredet hittade jag bland våra skrotgömmor och likaså brädorna. Nu är jag tacksam för att jag kämpade med att få dem rena när de först var tänkta att bli en sänggavel. Passade ju bättre här. Lite galet att färgen är densamma som både bordet och "tavellisten". Och dessutom är det min favvo-färg :-)

För att få ännu mera ombonad känsla slängde jag upp en gammal, beige, ostruken linnegardin på ett kopparrör som jag hittade bland gömmorna. Simsalabim. När jag tänker efter är det ganska mycket nytt, men det enda jag köpt är en påse kalkfärg. Man tar vad man har, helt enkelt. Miljövänligt och bra.

Nu är det heeeelg och kanske blir det lite mera målning...

Må så gott!
Kram Lina 

2 kommentarer:

  1. Färgen är supersnygg och vilken häftig skänk! Kram Suss

    SvaraRadera
  2. Vilken wawooom-känäsla det blev!!!! Den väggen haaar varit lite lååång, men som du själv nämnde, det "lilla" kan göra sååå mycket. Skänken gav mig en mjuk, varm känsla i magen och jag "log" stort när jag fick se den.
    Bra jobbat. Längtar efter att få se det "live", ta och känna. Bamsekram //E-beth

    SvaraRadera