fredag 28 november 2014

Simsalabim och redo för adventsmys

Snart tänds första ljuset


Adventsmysigt kök i svart och vitt

Ett, två, tre, fyra varv med snöre runt ljusen

Julgranskulor i brunt och silver

Omgjord adventsljusstake från Star Trading

Det som nu saknas här hemma är doften av glögg och pepparkakor. Men i övrigt är vi redo för adventsmys. Det första ljuset tänds på söndag och jag har knåpat ihop en adventsljusstake av udda, gamla ljusstakar, lite mossa, jutesnöre och bruna julgranskulor. Temat i år får nog bli brunt och grönt. Ja, som accent till det svartvita då ;-)

Elljusstaken i fönstret var från början vit (se nedan). Fin som den var, men det kändes bara inte rätt mot de nya svarta plåtstolarna. Så med lite mattsvart sprayfärg fick ljusstaken en annan stil. Och jutesnöre istället för de gulliga, röda. Simsalabim. Det kändes genast mycket bättre ;-)

Varma kramar till er alla!
Lina


1 kommentar:

  1. Så fint!
    Här finns inte adventsljusstakar - har i alla fall inga sett. Försökte få sonen att snickra en i träslöjden (en planka - fyra hål, typ) men har ännu ingen sett. Har köpt en bricka och fyra blockljus för något ska det i alla fall bli! Provbakade lussebullar igår, bidde sådär, för lite saffran (glöm bor det där med två påsar). Men åh! Du skulle se alla olika torkade frukter de har här och vad de gör med fikon, nötter och dadlar...

    SvaraRadera