tisdag 3 februari 2015

När, var och hur sjutton då?


Renovering pågår

Behöver jag berätta att jag gillar lite smågalna projekt? Från det ena renoveringsobjektet till det andra. Bröllopssviten var en sak. Det här är något helt annat...

Hur kom jag på den här idén då? Jo, jag kom helt enkelt till ett vägskäl och behövde bestämma mig för vilken väg jag skulle gå i livet. Hit eller dit. Följa hjärtat eller hjärnan. Tänka på familjen, tiden och pengarna. Våga eller fega ur. Jag har drömt om det länge. Flera år.

Jag frågade runt bland mina närmsta och alla svarade samma sak! Okej. Jag bestämde mig för att sluta DRÖMMA om en egen liten gårdsbutik. Nu var det dags. Frågan var bara när, var och hur sjutton då? 

När jag väl hade svarat på första frågan - När? Jo, NU såklart! så kom resten av sig självt och jag behövde knappt tänka själv eller fråga runt. Istället var det bäste pappa som frågade mig om jag tyckte att gårdsbutiken skulle passa i den gamla logen på gården. Här snackar vi en rejält gammal, sliten och väderbiten lada. Men med potential! Svaret på andra frågan - Var? Jo, i den gamla logen såklart! 

Sista frågan - Hur sjutton då? Jo, med ett jävlaranamma tillsammans med mina nära och kära! Pappa och mannen min har börjat renoveringen av logen. Ett jobb som heter duga! Under tiden fyller jag i hundrasjuttioelva blanketter och registrerar företag, klurar på namn, logga, hemsida, varor, kassasystem, butiksinredning... 

Det kommer ta sin lilla tid, det förstår jag allt, men nu är jag på väg! Tack och lov för det. Och tack och lov för er som hejar på - Mamma, Emilie, Jeanette, Emma och alla andra! Love U!

Hoppas ni hänger med på den här småtokiga resan. 

Kramar Lina

6 kommentarer:

 1. STORT LYCKA TILL TILL DIG!!!!!
  Beundrar er som följer era drömmar, jag hoppas på mod att följa min jag med!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. TUSEN TACK! En dag finner du också modet! Vad nyfiken jag blev :-)
   Kramar

   Radera
 2. ÄNTLIGEN!

  Och du vet jag hänger med! Har svårt att hålla mig borta...

  SvaraRadera
 3. Ååh så roligt! Toppen att du vågar satsa och har så många fina och hjälpsamma människor omkring dig!
  Följer med spänning och önskar dig all lycka till!
  Har du kollat upp Izettle? Betalningssystem samt kassaregister. Jag använder mig själv av deras betalningssystem och tycker att det funkar toppen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack!! Jag är så tacksam över alla som hejar på och hjälper till.
   Tack för tips om Izettle. Värdefulla tips till en nybörjare!
   Varm kram

   Radera