torsdag 5 februari 2015

Vi vann! TACK TACK TACK!


Bröllopssviten blev en vinnare!


VI VANN! Ja, jäklar vad roligt!

Men där och då. Mitt i natten. Ensamma på ett hotell. Trötta och ömma efter slit, släp, slipande, målande och sågande. Det kändes som resten av världen sov sin skönhetssömn medan vi skaffade oss gråa hår i förtid. Andra hade julmys med familjerna medan vi åt micrad risgrynsgröt klockan tre på natten. Vi undrade vad tusan vi höll på med. Vilka dårar! Göra det här frivilligt. Gratis. Hur tänkte vi nu? Vi skrattade åt oss själva så tårarna rann (tröttheten bidrog väl också en del).

Oavsett hur mycket vi vände och vred på det så var det värt varenda öm muskel och grått hårstrå. Och om ett gott skratt förlänger livet så var det verkligen värt det! 

Känslan av att ha skapat och förvandlat något unikt. Utan pengar och på väldigt kort tid. Känslan av att ha lyckats. På egen hand. Härligt! Men bäst av allt har varit alla glada hejarop, peppande ord och stöttande längs vägen. Tusen tack till er! Och till Jeanette - det hade inte gått utan dig! Tack för att du hakade på och gick in för att vinna. Vilket superteam!

Varma kramar
Lina

PS. Snart dags för bloppis... ett skåp ska lämna oss. 


6 kommentarer:

 1. HIPP HIPP HURRA!
  Herrejisses vad ni är BRA!

  Ett varmt grattis hur uppenbar utgången än skulle bli. Bekräftelse är något som vi alla törstar efter och att få det är som ljuv nektar.

  Stor kram till er båda!

  SvaraRadera
 2. Grattis. Det var verkligen välförtjänt!

  / Lina

  SvaraRadera
 3. GRATTIS!
  Så roligt att ni vann! Det blev ju så himla bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK! Så himla skoj!! :-)
   Kramar till dig

   Radera