måndag 21 maj 2018

Ett nytt projekt på g...Det började med en blogg. Eller nej, det började inte alls med en blogg. Det hela började nog när jag var liten. En liten kreativ tös som älskade att pyssla, fixa, måla och skapa. Ni vet - färg, snören, papper, pärlor, ståltråd, klister, tyger, nålar och allt det där. Många, många år senare var det dags för Ung Företagsamhet i gymnasiet, där vårt kreativa företag fick stipendium och andra priser (Tack till vår lärare Anita Annelind för alla stärkande ord på vägen). Intresset för skapande avtog inte direkt med tiden och senare i livet föddes denna blogg - Lina på Landet (jag hittade inget annat namn). Bloggen handlade kort och gott om mig och mina projekt på landet där jag bor. Med tiden blev det inredningsreportage i olika magasin och tidningar. Och så var det den där drömmen om en inredningsbutik... Ja, resten känner ni ju till. 

Och nu till sommaren fyller butiken, med samma namn - Lina på Landet, 3 år! Så otroligt roliga och lärorika år! Det firar jag med att ta nästa steg på resan! Nästa vecka öppnar jag en liten "pop up-butik" i Uppsala. Lina i stan, med andra ord. Det är en superliten, supercharmig och supergammal lokal som jag har fått chansen att hyra en dag i veckan. Och vem kan tacka nej? Inte jag. Så nästa onsdag är det dags att slå upp dörrarna (eller den gamla, lilla dörren rättare sagt). Jag återkommer inom de närmsta dagarna om mer info! Tanken var från början att öppna efter sommaren, men varför inte smygstarta redan nu?! Det vore väl synd att vänta (eller jag menar, jag kan inte riktigt låt bli). Alltså - den 30 MAJ finns Lina på Landet i stan, som återförsäljare av världens bästa färg - Annie Sloan Chalk Paint samt renoverade möbler och finfin inredning. Ungefär som nu, fast på en plats till i lite mindre skala. Planen ser ut som så att det blir några onsdagar i Uppsala innan det blir sommarstängt och sedan kommer det vara öppet varje onsdag från mitten av augusti. Sen får vi se. Om det går bra kanske jag kan klona mig själv och vara på två ställen.

Nåväl. Det här blir verkligen ett nytt litet äventyr. Häng med på resan vet'ja! Själv känner jag att det ska bli tokigt spännande och jag hoppas ni kan sprida nyheten vidare!

Varmt tack till alla underbara följare här på bloggen, på Instagram och Facebook. Och alla uuuunderbara kunder i den verkliga butiken - Tack tack tack!

Kram Lina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar