måndag 28 maj 2018

Lina i Stan

Lokalen på St Eriks Torg 

Välkommen in!

Ateljé Lilla Valvet

Nu på onsdag är det alltså dags att öppna denna charmiga lilla dörr! Platsen är St Eriks Torg mitt i Uppsala och den lilla lokalen ligger i ett av valven i huset nedanför domkyrkan. Det är en historisk byggnad från 1200-talet och den k-märkta lokalen är liten, men fantastisk! Den blir nästan som ett showroom med några handplockade möbler och inredningsdetaljer. Huvudfokus är givetvis världens bäst färg Annie Sloan Chalk Paint™ och på sikt planeras målarkurser här. Lokalen kallas "Ateljé Lilla Valvet" och jag hyr till en början endast en dag per vecka. Det kommer troligen vara flera andra spännande event i lokalen när jag inte är på plats. Jag hojtar till när jag hör att det är något på gång.

Som jag avslöjade i förra inlägget smygstartar jag nu innan stan "tar semester". Sedan är jag tillbaka med nya friska tag i mitten av augusti igen. Öppettiderna är enkla att komma ihåg: Onsdagar kl. 12-18. Eftersom Sveriges Nationaldag är en röd dag och (typiskt nog) infaller nästa onsdag är det tyvärr stängt. Men följande datum är det alltså öppet:

30 maj 
13 juni
20 juni
27 juni

VINN 1 LITER CHALK PAINT! Alla som kommer förbi under någon av dessa dagar i maj/juni har chansen att vinna 1 liter Chalk Paint i valfri kulör. Kom förbi så berättar jag mer!

Ni är hjärtligt välkomna och jag hoppas förstås att ni kikar in om ni är i stan! Fortsätt gärna att sprida nyheten till allt och alla :-)

Lina på Landet (i Märsta) har öppet som vanligt i stort sett hela sommaren: Tors 11-18, Fre 11-17 och Lör 11-15. Jag hojtar givetvis till här och på alla sociala medier om jag behöver stänga någon dag. 

Kram Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar