torsdag 28 november 2019

Kreativ Helg nr. 4








Tänk, fjärde omgången av kursen Kreativ Helg. Denna kurs behövde vi inte ens annonsera om, utan platserna bokades direkt. Fantastiskt roligt, tycker jag och Cissi! Tänk att så många vill komma och vara kreativa tillsammans med oss här ute på landet. Lite extra roligt är det förstås med långväga kursdeltagare. Sist kom två från Skövde och denna gång kom en från Visby. Så skoj!

Ja, det blev ännu en helg när verkstan här i Brunnby fylldes av glada människor, unika möbler, färger, tyger och massa kreativitet! Här snackar vi härliga idéer, olika stilar och underbara kulörer. Kursdeltagarna var lika flitiga och noggranna som vanligt och de var inte rädda för att prova flera olika tekniker. Även om vi alla var lite trötta på söndagen så var vi alla taggade att få se resultatet av varandras förvandlingar. 

Vi har fått förfrågan om att ha en endagskurs och absolut, vi kör ett tillfälle den 18 januari kl. 9-15. Tänk vilken perfekt julklapp till en kreativ person! Kreativ Lördag kostar 1390 kr och det är lagom att ta med sig en mindre möbel, exempelvis en stol, pall, nattduksbord, pottskåp... Hör av dig om du vill boka en plats.

Kram Lina

PS. Denna "Black Week" har vi rea, nämligen 20% på lammskinn, 40% på både porslin och julbelysning. Gäller så långt lagret räcker t.o.m. 30/11. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar