fredag 22 november 2019

Mr Blue

 





Säg hej till Mr Blue! Ja, i mina ögon är skåpet en "han" som står och glänser som en kung i butiken. Lite skitig, så kanske mer som en riddare... Hur som helst, snygg är han! Kom gärna förbi butiken och titta för det är svårt att fånga både färg och storlek på bild. 

Och den där känslan, belöningen, av att se det färdiga resultatet efter allt arbete med att köra många mil med skåpbilen, lasta i och lasta ur, skruva bort beslag, tvätta rent, spackla skavanker, slipa lite, välja färg, blanda färg, måla två lager invändigt och utvändigt, vaxa med klarvax och sedan svart vax, skruva tillbaka beslagen, montera ihop skåpet, andas och njuta. 

Färgen? Ja, även om det blev ytterligare en blå möbel så gjorde jag en ny färgblandning. Denna gång med Svenska Blue och Aubusson Blue. Och så ganska mycket svart vax som ni ser. Invändigt är det också en ny färgblandning med French Linen, Country Grey och Old White.

Nu i helgen (23-24 nov) har vi förresten EXTRA ÖPPET! Jag och Cissi kör årets sista Kreativa Helg tillsammans med nya härliga kursdeltagare. Varmt välkommen att kika in hos oss i skaparverkstan i Brunnby Märsta, lördag-söndag kl. 9-15.

Skåpets mått:
Höjd 250
Bredd 127
Djup 55
Pris 20.500 kr

Kram och trevlig helg
Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar