måndag 17 oktober 2011

Höst, höst, höst

Välkommen till vår höstiga "ruin"

Melker är såklart med på ett hörnTur att det finns fluffiga kläder för nu är det bra ruggigt ute. Hundra koppar riktigt varmt te om dagen funkar också :o)

Har passat på att fota lite utomhus innan minusgraderna anfaller på riktigt. Mitt senaste måleriprojekt är det här nätta skrivbordet och jag tycker nog allt att det gjorde sig bra i den gröna ruinen. Eller ruin och ruin... snarare den gamla snåriga och igenvuxna jordkällaren vars tak kollapsade nån gång kring Dackefejden... Nåväl, det är en bra fotohörna om inte annat.

Må så gott!
Kram Lina

5 kommentarer:

 1. Underbara färger har hösten iaf ;)
  Små möbler är så underbara, undrar bara........
  ingår kattskrället?????? mohahahahahah!!!!!

  Försök att inte drunkna i the`t så vi kan ha det mysigt på söndag. (P.S har med oss pojkarna Gustafsson oxså, hoppas det är OK?! D.S)
  Kramizzar Beth

  SvaraRadera
 2. Hörrudu Beth! Det där skrället till katt som du har ordnat till oss är knasig, tokig och extremt go'! Han är här för att stanna! KRAAAM
  PS. Ni är såklart välkomna hela bunten! Ses!

  SvaraRadera
 3. Hej Lina! Tycker din blogg är jätte bra keep up the good work. Sen undrar jag har du några bra förslag på loppisar? Du har verkligen hittat fina saker själv är jag ute efter ett skåp, blir då mitt första projekt att ge mig på i så fall.

  Mvh
  Lotta

  SvaraRadera
 4. Så fint bord, vad gör du av alla möbler egentligen... älskade det förra bordet du hade i fåtölj hörnan och detta var inte sämre... eller är det samma, nä!? Om du säljer dem kan du väl hojta till, ska nog köpa ett att ha uppe i läshörne rummet istället för fula bänken... Kramar Mia

  SvaraRadera
 5. Lotta - tack för dina peppande ord! Skoj att du hittat hit! Jag har faktiskt inga toppenbra loppistips. Det mesta är nog inhandlat via nätet. Ibland har det blivit turer till Västerås där svägerskan tar med mig på roliga loppisturer. Hoppas du hittar ett riktigt fint skåp! Lycka till! Kram :o)

  Mia - Tack raring. Nä, det är inte samma bord, men de är ganska lika. Haha ja, vad gör jag av alla möbler. Samlar på hög... nä, jag har faktiskt inga kvar... Vi får se till att hitta nåt tjusigt till din underbara läshörna :o)

  KRAM Lina

  SvaraRadera