onsdag 8 juli 2015

landet lagom

Vart tog den rackaren vägen? Solen alltså.

Jäkla sol. I landet lagom passar det sig inte att lysa med sin frånvaro för att sedan gå till överdrift, för att sedan återigen dra sin väg. Ingen ordning på någonting. Stackars semester- och sommarlovsfirare.

Men för min del är det dock okej. Faktiskt. Jag har aldrig jobbat så mycket som jag gjort den här våren och sommaren. Det är inte "bara" att öppna en liten gårdsbutik. Det är otroligt mycket runtomkring - såsom bankärenden, försäkringar, bokföring, kassasystem, logga, inköp, prismärkning, kurser, hämta möbler och måla, måla, måla.... och mycket annat... som marknadsföring till exempel. Jag har inte annonserat på annat sätt än sociala medier (som inte alls ska underskattas, men som också tar sin lilla tid). Till hösten gäller det att bli bättre på marknadsföringsbiten, jag vet. Och en webshop också, jag vet.

I det stora hela har starten gått betydligt bättre än väntat. Jag vet förresten inte riktigt vad jag väntat mig ändå. Det är förstås ingen rusning i butiken, vilket jag insåg från början, men jag säljer av allt - färg, möbler och inredning. Än så länge har det inte varit en dag utan kunder och det är snarare så att jag flera gånger öppnat extra för att kunder vill komma och handla. Har man bestämt sig för att måla vill man göra det NU! Jag vet precis hur det är! Bara roligt, tycker jag!

Jag får även förfrågningar om inredningsrådgivning (håller nu på med ett projekt i Mariefred) och jag får beställningar på möbler, doptavlor och lapptäcken. 

Och så introduktionskursen som jag hade tänkt starta ikväll. Det kom så många anmälningar att det blev kurs tre kvällar i rad (mån-ons). Så idag kör jag tredje racet. Galet kul! Och på lördag kommer det ett gäng till min "skaparverkstad" (öppet varje lördag).

Och familjen då? Jo, jag ska ägna tid åt dem också. Jag ger all kärlek jag kan och mina hjärtevänner har förståelse för att det är mycket nu i starten.

Tack till er alla som följer, gillar, delar och sprider info om att jag och butiken finns. Det hade ju varken varit lätt eller roligt utan er.

Varma kramar
Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar