söndag 2 augusti 2015

Tjuv- å poliskalas


Melontårta till födelsedagsbarnet

Och annat smaskens!

En pimpad kristallkrona

Sötsaker...

...till en söt tjej!

Kolla in födelsedagspresenten - en gammal Emmaljungavagn i rött skinn!

Elsie kär - jag älskar dig till månen och tillbaka!
(tack faster för underbara handsydda/virkade klänningen)

Och hela tokiga familjen!

Idag har vi firat en lillasyster som fyller 3 år imorgon, en storebror som fyllde 6 år i maj och en pappa som fyller 35 år om några dagar. 

Lilleman hade önskat sig ett poliskalas i nästan ett års tid och när han äntligen fyllde år kom magsjukan till huset och kalaset blev inställt. Idag överraskade vi honom genom att klä ut oss till tjuv och polis. Ni skulle sett hans min när jag klev in i rummet med en luftpistol i handen - "Wow mamma!" (ja, det var förstås pistolen han syftade på). Jag sa att godiset försvunnit och att vi måste ha tjuvar i huset. Vi spanade inte så värst länge innan vi hittade två godisätande, randiga busar i badkaret. Och sen trillade både konstaplar, busar och ett gäng ligister in i huset (alla fastnade tyvärr inte på bild). 

Lillasyster - vår trotsiga solstråle! Hon fick så många pysselpresenter att hon har att göra för flera månader framåt! En vattenspridare fick hon också och den skulle absolut testas med detsamma. På med baddräkt och hopp in i kalla vattnet. Lyckliga tokstolle!

Och min hjärtevän - han som gör världen till en bättre plats. Varm, snäll och omtänksam. Hjälper alltid till, ställer alltid upp, finns alltid där. Han är speciell för oss alla! Hjärtligt tack till alla som bidrog till hans present - en solsemester framåt hösten.

Varma kramar 
Lina

1 kommentar: