söndag 27 oktober 2019

Kreativ Helg nr. 3

Förvandlad karmstol

Arbetet påbörjas...










Fylld av energi! Det är inget jag bara skriver, utan jag känner mig verkligen fylld av härlig energi efter den kreativa helgen! Jag och Cissi var laddade för den tredje omgången av helgkursen med både Chalk Paint-målning och möbeltapetsering. Igår, lördag morgon kl. 9, kom 6st superduper glada och minst lika taggade tjejer som var redo att förvandla sina möbler. Det är himla häftigt att träffa så engagerade människor! 

Ja, dagen började med fika och presentation av både oss själva, deltagarna och möblerna. Bara det - att spåna och bolla idéer tillsammans med likasinnade... ni vet, prata förkärlek till vissa typer av möbler (gah!), färger, former, tyger, kantband och allt därtill. Finns det något trist med det? Inte det minsta! :-)

Japp, arbetet satte igång och överallt fanns verktyg, färgburkar, penslar, beslag, nitband, gammalt tyg och glada skratt... Förvandlingen var på g och ni vet det där kreativa kaoset som man blir lycklig av. Ja, och sedan nästa dag - att känna sig lite trött i kroppen och knoppen, men ändå vara minst lika taggad för att färdigställa och få se resultatet. Alla var så otroligt flitiga och även om vi inte riktigt hann få dit alla kantband så var alla supernöjda! 

Nu ska vi ladda inför årets sista kurstillfälle: helgen 23-24 november kl. 9-15. Det finns EN plats kvar. Kanske kommer du? Hör gärna av dig! Vi är på!

Kram Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar