söndag 9 juni 2013

Snyggt från BloomingSnart dags för sista skolveckan och sista skyltningen för den här terminen. Sen börjar sommarlovet och nästa lilla projekt. Jag har nämligen fått äran att fota/visa delar av dam- och barnkollektionen från Blooming. Så ljuvliga kläder! Snygga, sköna och charmiga! Ett hett tips är att genast besöka Blooming.

Jag brukar ha många projekt igång samtidigt, men jag har aldrig tidigare gjort något med kläder. Så detta blir nytt. Både spännande och lite läskigt. Jag hann påbörja projektet litet smått nu under de lediga helgdagarna. Roligt, men inte direkt lätt som en plätt. Att "stå modell" var mycket klurigare än jag trodde. Hujedamej! Men många skratt har det blivit... Och jag säger bara det, tack och lov för min karl - tålmodig som få!

Ha nu en skön söndag. Här drog just en regnig stormvind fram.... Brr! Det får bli massa mys inomhus idag. Faktiskt lite skönt efter flera dagars sol.

Kram på er!
Lina

PS. Tusen tack för alla mail. Just nu är det många frågor kring vår altan (möbler, räcke, belysning m.m.). Det känns med andra ord som att det är dags för ett altaninlägg snart. Det kommer. Jag ska bara... ;-)

4 kommentarer:

 1. Fina kläder och så fin du blev i håret!!!!
  Skönt med lite sommarlov
  Ha en fin kväll
  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Vad snygg du blev i håret =) Super. Ska med till frissan i slutet av juni. Längtar. Så fina kläder. Me like.
  Kram tjejen och ha en bra dag <3

  SvaraRadera