fredag 23 januari 2015

lev

Längtar efter sol och hjälper våren på traven


Januari. Kallt. En bra bit kvar till vår. Folk går omkring och hostar, snorar och fryser. Det är lätt att känna sig gnällig, jag vet. Och jag längtar efter allt. Mer sol. Mer ljus. Mer vit snö. Mer ledighet. Men jag fattar samtidigt att jag har allt! Till och med snö, ljus och sol har jag fått idag. Känner mig så tacksam över familjen, vännerna, hemmet och hälsan. Ja, livet! Det gäller att uppskatta varandra och ta vara på tiden. Klyschigt? Javisst. Men äsch! Lev livet istället för att gnälla! Och så lite fredagsmys på det vetja´ :-)

Ta hand om er!
Kramar Lina

3 kommentarer:

 1. Även om man är 375 mil söderöver så går folk och hostar, snorar och FRYSER! Fast å andra sidan har vi ingen värme på i huset och jag har fortfarande bara min sommarjacka...
  Just nu sitter jag med solen gassande rakt i ögonen, några kex och ett glas vin bredvid datorn.

  Mysigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju alldeles, alldeles underbaaaart! Tog en promenad idag och då var det underställ, termobrallor, ylletröja under vinterjackan, halsduk, mössa och vantar. Brr... men ack så vackert med den vita snön som knarrar under skorna! Lovely!
   Saknar dig <3

   Radera
 2. Det är så härligt med krokusar :-) Här vräker snön ner, kan inte hjälpa att jag längtar efter våren. Får se till att se det fina i varje årstid. Hellre vitt och ljust än ingen snö och grått. Ni har en så underbart fin katt. Trevlig helg.

  SvaraRadera