lördag 2 mars 2013

skyltningar...


Skyltning med glas och porslin (komposition - en grupp)

Skyltning med förpackningar (triangelkomposition)

Skyltning med plast (korskomposition)

Som sagt, det har varit en intensiv och rolig skolvecka. Under torsdag och fredag tränade vi på komposition och fick i uppgift att skylta inom olika kategorier (naturmaterial/svartvitt/skor/plast/förpackningar/glas och porslin. Puh, nu fick vi använda färdigt material (istället för att måla och tillverka eget), men den här gången hade vi endast ca två timmar per skyltning - från tomt skyltfönster, att klura ut en idé och leta "prylar" till färdigt skyltfönster och redovisning. Jag tycker vi gjorde ett himla bra jobb (tack Siri och Aycan)! Och kul hade vi! Det blev många skrattanfall vid Yoggi-skyltningen. Jag menar, vem skulle inte vilja köpa en Yoggi Yalla nu?

Alla i klassen gjorde fantastiska skyltningar. På en vecka blev det totalt 23 skyltningar och därmed galet mycket inspiration!

Ha en fortsatt skön helg allesammans!
Kramar Lina

PS. Vi hann tyvärr inte jobba med belysningen, så ni får ha överseende med det.

4 kommentarer:

 1. Jag köper!!!!
  Sååå imponerad över hur ni klarade detta på så kort tid. Inte alltid lätt med många olika viljor, ha ha. Förstår att du har haft roligt. Ha det bäst, hälsa bro och kottarna //Kraaam E-beth

  SvaraRadera
 2. Vad ni är duktiga och kreativa =)
  Hur snyggt som helst. Vilken otroligt rolig utbildning du verkar gå. Kram och ha en mysig söndag <3

  SvaraRadera
 3. Blir så imponerad av all kreativitet som sprudlar i alla skyltfönster, och ni kommer ju äga alla skyltfönster sen...;-) Kram!

  SvaraRadera
 4. TACK, vad kul med respons på skyltningarna!! :-)
  Kramar

  SvaraRadera