torsdag 7 mars 2013

Träbröllop

Träbröllop - hur festligt låter det? Kanske inte festligare än man gör det ;-) Igår firade vi femårig bröllopsdag och karln min överraskade med blommor, barnvakt och supergod middag på Båthuset i Sigtuna. Som småbarnsförälder är det inte ofta man sitter ner en hel måltid (inte en halv heller för den delen), så det var inte alls dumt att få sitta ner, bli serverad och prata ifred med sin kära hälft. Lillasysters present var sedan att sova hela natten lång för första gången i sitt liv. En god natts sömn hör ju inte heller till vanligheterna. Så TACK! 

På tal om slitna småbarnsföräldrar kände jag igen mig i en av karaktärerna i filmen The Hobbit. Jag menar såklart Gollum. Utmärglad, trött och schizofren. Är inte det resultatet av amning och sömnbrist? Och så har man ju sin lilla Prrrecious som allt kretsar kring (bebisen alltså, inte ringen). Klockrent. 

Kram på er!
Gollum
instagrambilden på ringen också...

6 kommentarer:

 1. Ha ha hi hi, du är så rolig vännen. Du kan dock vara tacksam att du inte ser ut som honom, tihi, utan bara känner dig så.
  Förstår tacksamheten med egentid och!!!! en HEL natt sömn. Det finns hopp ;)

  Massor av kramar// E-beth

  SvaraRadera
 2. Ja Gollum var ju en bra liknelse, aldrig tänk på förut. =)
  Grattis till träbröllopet! Låter som ni fick en underbar kväll och skönt att få sova en hel natt.
  Nästan så man vaknar ändå för att man är så van. =)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Men GRATTIS på bröllopsdagen!! Vi har inte ens passerat ett årsdagen än;-) Gifte oss i december. Undrar just vad första är? Bomull eller vad är det?

  Lät som ni hade en riktigt mysig kväll iaf:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Nämen ååh, grattar till natten nu :) Så härligt :) Kanske ni ska komma hit och låta Melker trötta ut henne mer dagar, hihi... Fast han sov ju mest så det var nog inte hans förtjänst, hihi. Fin present av båda. Kram kram / Mia

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga bröllopspresenter du fick, både av mannen din och av dottern. Fint hem du har och vackra blommor. Kram

  SvaraRadera
 6. Fabulous flowers! So beautiful:)

  http://theprintedsea.blogspot.de/

  SvaraRadera