söndag 10 mars 2013

snart så...

Charmiga påskägg

Jag ser påskris, fjädrar och ägg lite varstans. Nej tok heller, inte här hemma, utan i butikerna. Själv har jag knappt hunnit "märka" att det är mars månad... Men hallå, det kanske är dags att vakna nu. Mars månad innebär ju vår, påsk och födelsedaaaag! Jag gissar att de två veckorna som är kvar fram till påsk kommer gå gå undan. Och för att påskharen inte ska hinna före mig, så bjuder jag minsann på några ägg redan nu. Håll till godo ;-)

Kram på er!
Lina

PS1. Ni som följt mig sen starten kanske minns att vi fick de här underbara, handmålade och piffade påskäggen av rara Emilie för två år sen. De tål att bjudas på igen! Lovely!

PS2. Kan hända att det kommer bli glesare mellan blogginläggen här framöver, men jag ska förstås göra mitt bästa. Hoppas ni följer mig ändå och hänger med på Instagram där det fortfarande kommer dyka upp smått och gott. 

2 kommentarer:

 1. tycker det är trevligt att titta på din blogg och få inspiration, har inte varit mycket för vitt tidigare men nu blir det mer och mer vitt även hemma hos mig :) vill också tacka för inspirationen jag fick att ha en sittbänk med förvaring i köket! Det blev inte ikea men väl en annan som jag hittade på blocket, blev kanon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna!
   Sådär, nu har jag äntligen svarat ang. köksbänken ;o)
   Kul att du hittade en lösning som passade i ditt kök! Kul att du inspireras här. Det härliga med mycket vitt är att man kan dra bort och lägga till färg efter humör.
   Må så gott! Kram Lina

   Radera